• Greek Shaolin Temple Cultural CenterΟ Δάσκαλος Σι Γιν Σουνγκ | Venerable Shi Yin Song | 释印松 法师


Ο Σεβάσμιος Δάσκαλος Σι Γιν Σουνγκ (κιν.: shìyìnsōng fǎshī 释印松 法师 / 1946 - 2012), ήταν ένας από τους Γηραιούς Μοναχούς του Ναού του Νεαρού Δάσους και έφερε το τίτλο του Μεγάλου Μοναχού του Σαολίν…....

Αγαπητέ επισκέπτη το Κείμενο με τίτλο «Ο Δάσκαλος Σι Γιν Σουνγκ | Venerable Shi Yin Song | 释印松 法师» που θέλετε να διαβάσετε είναι διαθέσιμο μόνο για τα εγγεγραμμένα Μέλη και για τα Μέλη του ΕΠΟΚΕΣ.Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Το να πέφτει κάποιος στο ίδιο λάθος δύο φορές δεν είναι γνώρισμα σοφού άνδρα [Μένανδρος | Γν. μον. 121]Λόγω πληθώρας ερωτημάτων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Εξ αιτίας της επιβεβαιωμένης καταστρατηγήσεως των όρων χρήσης, ακόμα και κατά παράβαση του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Συγγενικών Δικαιωμάτων και Πολιτιστικών Θεμάτων από κάποια πρόσωπα τα οποία δεν σέβονται τα Πνευματικά Δικαιώματα και τον κόπο των άλλων, ούτε τους κανόνες συμπεριφοράς στο Ελληνικό Διαδίκτυο, είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε πρόσβαση στην βασική μας αρθρογραφία, μόνο στα εγγεγραμμένα Μέλη μας.

Λυπούμαστε ιδιαιτέρως που εξαναγκαστήκαμε εκ των πραγμάτων να γνωστοποιήσουμε μία τέτοια απόφασή μας. Ζητούμε την κατανόηση των ειλικρινών και πραγματικών φίλων μας. Όπως είναι ευνόητο, δεν μπορούμε να ανεχθούμε τις εις βάρος μας αυθαιρεσίες και την υφαρπαγή του κόπου μας από κάποιους.

Αποδεικνύεται ότι κάποια πρόσωπα έχουν συνηθίσει ατιμώρητα να καπηλεύονται για ίδιο όφελος τον κόπο τρίτων ή με περισσή έλλειψη αυτογνωσίας θεωρούν τον εαυτό τους "δημιουργό" όταν εμφανίζουν τις ιστοσελίδες τους με αυθαίρετες και άκριτες υποκειμενικές επισημάνσεις ή "εμπλουτίζοντας" το περιεχόμενό τους με κείμενα τα οποία δεν είναι προϊόν αυθεντικής δικής τους δημιουργίας.

Τέλος, τέτοια πρόσωπα αποδεικνύουν πόσο εξοργιστικά τεραστίων διαστάσεων είναι η περιφρόνηση προς τους γραπτούς και άγραφους νόμους της κοινωνίας μας, αλλά και η αδυναμία αντιλήψεως της ζημιάς που προξενούν με τις ασύδοτες πράξεις τους.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Οποιαδήποτε αντιγραφή άνευ εγγράφου αδείας του shaolinculturalcenter.gr δεν επιτρέπεται συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού.Δυστυχώς αυτό το διάστημα δεν δεχόμαστε Μέλη.
Όσα Μέλη επιθυμούν μπορούν να στέλνουν προσκλήσεις σε φίλους και να μας ενημερώνουν σχετικά.

Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν - 希腊少林寺文化中心


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου τoυ http://www.shaolinculturalcenter.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993, σχετική Οδηγία Ε.Ε. 29/2001/EC και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.